17 Temmuz 2009 Cuma

bugünkü durum

kardiş ile kısçe mutabakat antlaşması imzalamış.
şu son hafta birbirlerine fazla bulaşmamaya gayret edeceklermiş.
ben en az 2 tartışma daha bekliyorum ama, hadi hayırlısı.

akşam antalyadan gelen arkadaşım ve halihazırda ankarada oturan arkadaşımla beraber kız toplantısı yapıp, üniversite yıllarını anma, mevcut duruma söylenme ve gelecek yıllara endişelenme konularını da içeren bir buluşma gerçekleşticez. arada güler eğleniriz.

yarın akşam başka bi arkadaşlarımla buluşacaktık. aylardır görüşemediğim çok sevdiğim arkadaşlarım. gel gör ki ne çıktı. sel'lerin gıcık bi akraba düğünü!!!
öyle gıcık ve gereksiz ki.. yani gereksiz dediğime şaşırmayın, gereksiz zira düğünün gelin'i ve damadı neredeyse 1 senedir evli!!! ayyhh.. söyletmeyin beni!
bu salak düğün yüzünden arkadaşlarımla görüşememe fikri beni sinirlendirdi, erteleme pek mümkün değil çünkü biri izmire dönecek. mecburen buluşmayı öne çektik, akşam değil gündüz, öğleden sonra görüşecez. yine de üüff..

yarın, düğünden önceki son cumartesi. hala alınacaklar ve yapılacaklar var oysa. akşamı ziyan ettikleri için, arkadaşları gündüze çekince, gündüz için planladığım alışveriş vs sıkıştı. ben de kızlarla içip, o gerzek düğüne sarhoş gidersem kimse bana kabahat bulmasın. (1 sene önce nikah, bir sene sonra düğün ne demek biri bana açıklayabilir mi?)

saçlarımı boyamam lazım, boya da almadım daha.

sel aradı, yarın akşam bi yemeğe katılması gerekebileceğini söyledi. allahııım iiiinnnşşalllaaahhh!!
benim planın değişmiş olması sorun değil, yeter ki gitmeyeyim o düğüne! (kötü gelin saklambaç!! nihahahaaa...)

karpuzlu sakız güzel.

böyle.