12 Şubat 2009 Perşembe

10 maddelik acil önlem ve dahi eylem planı

1- sabah çayı tek şekerli, sonraki çaylar şekersiz içile! (tamam tamam hadi gün içinde 1 şekerli çay hakkı daha veriyorum)

2- altıncı katta oturuyor olmanın avantajı kullanılıp, asansör yerine merdivenle yukarı çıkıla!

3- bol su içile!

4- sabah kahvaltılarında yağlı ballı dilim dilim ekmek yemek yerine "formuna dikkat eden kadınlar" sınıfına dahil olup mısır gevreği ve süt ikilisiyle idare edile! (tamam hadi hafta sonları abart ama bari hafta içi yeme şu yağları, balları)

5- gece yatmadan önce "e acıktııııım" diyip allah ne verdiyse yutmak yerine en fazla bir meyve veya yoğurt yenile! (yoğurt da soğuk soğuk yenmez ki. bari ılık süt içeyim)

6- bir önceki maddenin uygulamasında ılık süt'ün içine nesquik katma, yok efendim keçiboynuzu ve şeker ilave etme gibi fikirler akla geldiği anda savuşturula! (iyi tamam be!)

7- bir süre zayıf gösterici giysilerden uzak durula! (siyah dar pantolonlar, yüksek topuklar falan giyip zayıfım diye dolaşacağına koca popolu bol kotlar ve topuksuz botlar giy, gayrete gel)

8- görümcelerin "aa hayatta olmaz, iki dolma daha ye, üç köfte daha koydum" ısrarları soğukkanlı ve taviz vermez tavırlarla geri çevrile!

9- çerçey'in koca poposuyla dolgun butlarıyla yarattığı sevimli görüntünün, bir dişi insan olarak sende aynı etkiyi yaratmayacağı, en azından bu yüzyılda öyle bir şansın olmadığı akılda tutula!

10- sağdan soldan sipariş edilen lezzetli öğlen yemeklerinin tek amacının restoranları, büfeleri zengin etmek olduğu, yapılacak en iyi şeyin ise çorba-galeta-yoğut-meyve gibi ucuz ve fakat az kalorili gıdalarla beslenmek olduğu akılda tutula!

sonuncu ve ek madde:
sel kişisinin bütün itirazları, reddedişleri, olumlu sözleri, ve hatta iltifatlarının sadece ve sadece kendi görüşü olduğu;
aslında gerçekleri yansıtmadığı;
inek gibi olsam da adamdaki kim tarafından yapıldığı belli olmayan göz bağlama büyüsü sayesinde fark edilmeyeceği ve hatta beğeniyle karşılanacağı;
lakin onun beğenisinin toplumsal beğeni ile paralel gitmeyebileceği
ve şahsımın sadece koca kişisinin gözüne hoş görünmekten daha fazlasını talep eder bir yapıda olduğu
akılda tutula ve gereği yapıla!!!!
te o ka!